A Song & Dance Experience

Stichting Theaterstudio Apeldoorn & Musicalproductie Nederland hebben de handen in een geslagen en produceren dit jaar samen de voorstelling:

A Song & Dance Experience

A Song & Dance Experience is de spetterende eindvoorstelling van de vooropleiding pop – show - musicaltheater van Stichting Theaterstudio Apeldoorn. De leerlingen hebben de ambitie om van theater hun vak te maken. Ze krijgen 8,5 tot 10 uur per week les in zang, theater, pop- show- musicaldans, freestyle jazzdans, klassiek ballet, moderne dans, hip hop en tapdance. Hiermee bereiden ze zich voor op de auditie voor een MBO of HBO kunstvakopleiding.  

Onderdeel van de opleiding is veel optreden in presentaties en producties van STA, maar ook op aanvraag van buitenaf, zoals voor Arcadis, de Rabobank en andere bedrijven. De eindvoorstelling heeft een belangrijke functie omdat deze gemaakt wordt naar aanleiding van de potentie en de talenten van onze leerlingen. In de lessen wordt aan een breed palet van stijlen gewerkt. In A Song & Dance Experience kunt u dan ook kijken en luisteren naar musicalhits uit Footloose, Dirty Dancing, Legally Blonde, High   School Musical en Hairspray. Virtuoos gedanst tap, opzwepende Hip Hop moves en grooves, prachtig klassiek ballet en moderne dans, een zang/clipdans van de wereldberoemde formatie Destiny’s Child. Dit alles vormgegeven in een spectaculair decor. 

Nergens anders vind je zo’n ontroerende, pure beleving en aanstekelijk enthousiasme als bij deze jongeren. Laat u verrassen door het aanstormend talent van STA! Informatie opleidingen? www.sta-apeldoorn.nl